SAMSUN / İLKADIM - Derebahçe Ortaokulu

Derebahçe Ortaokulu

Adres
DEREBAHÇE MAH. ÇATALZEYTİN SK. DEREBAHÇE ORTA OKULU NO 26 İÇ KAPI NO 1 İLKADIM / SAMSUN
Vizyon
Öğrencilerimizi çağdaş eğitimden en üst derecede yararlanabilen,aydın fikirli,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ileriye gitmeyi ve ülke kalkınmasına katkı sağlamayı hedefleyen,teknolojik değişiklikleri takip edip yenilikleri üretmeye yatkın bireyler olarak yetiştirip eğitimde etkinliği ve kaliteyi arttırmak.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
08.30 - 15:10
Otobüs, Derebahçe dolmuşları.